Печериці в беконі: лише 2 інгредієнти, 30 хвилин часу – соковита страва на столі

29 жовтня 2021, 13:33
Подавати цю закуску з овочами. Усе-таки і гриби, і бекон доволі ситні. За бажанням кожну печерицю можна обмотати в два шари, але тоді це готуватиметься трохи довше

Печериці та бекон – дуже вдале поєднання. У процесі запікання їхні соки зливаються, практично перетворюючись на соус.

Авторка рецепта – yevgeniya_nikitina – запевняє, що приготувати цю закуску вдасться максимально швидко. Словом, ще одна прекрасна страва з печерицями до списку улюблених у вас є.

Гриби в беконі

Реклама

Печериці в беконі

Інгредієнти:

  • Печериці
  • Бекон

Як приготувати:

  1. У грибів обрізати ніжки та щільно обмотати їх беконом. Можна скріпити зубочистками.
  2. Викласти на деко, застелене пергаментом, випікати 30-35 хвилин за 180 градусів.