Щоби приготувати вдалі млинці, необхідно знати особливості цього процесу. Щоби приготувати млинці за рецептом The New York Times, потрібно більше, ніж зазвичай, розпушувача та вершкового масла. Але не в тісто, цей сніданок обсмажуватиметься на ньому.
За рахунок цього млинці будуть соковитими, але зі смачним хрустким обідком.
Подавайте з топленим маслом та медом або варенням.
Ароматні млинці
Інгредієнти:
- 1 велике яйце;
- 1 яєчний жовток;
- по 2 ст. л. розпушувача, цукру;
- 1 ч. л. солі;
- 250 г молока;
- 1 склянка борошна;
- 250 г вершкового масла, розтопленого.
Рецепт морквяних млинців, які можна використовувати як коржі для торта, читайте тут.
Як приготувати:
- Збийте яйце та жовток. Додайте розпушувач, цукор та сіль, збийте до пишності.
- Додайте половину борошна, перемішайте. Додайте молоко та борошно, а також 2 ст. л. топленого вершкового масла. Швидко перемішайте.
- Нагрійте вершкове масло на сковороді, обсмажте млинці. Смажте дві-три хвилини до появи на млинцях міхурів, а краї не підрум'яняться і не стануть хрусткими.
- Подавайте одразу ж зі шматочками масла та медом.
Спробуйте до сніданку красиві мереживні млинці на кефірі.