Печериці по-грузинськи
Якщо вдома є печериці, можна вважати, що вечерею ви майже забезпечені. Їх, максимально вершкові, можна приготувати з макаронами або з грузинським акцентом.
Навіть не з акцентом, цілком грузинську страву. Напевно багатьом доводилося їсти такі печериці у спеціялізованих ресторанах.
Автор рецепта КУХНЯ З АКЦЕНТОМ трохи вдосконалив страву, додавши до них шинку.
Печериці по-грузинськи
Інгредієнти:
- Печериці – 800 г
- Шинка – 300-350 г
- Сир сулугуні – 350 г
- Вершкове масло – 30 г
- Перець, сіль
Як приготувати:
- Нарізати печериці й обсмажити на олії. Щойно випарується рідина, додати нарізану шинку, злегка обсмажити.
- Викласти масу у форму для запікання і зверху насипати тертий сулугуні.
- Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до зарум'янювання сиру.
Читайте також:
- Обожнюєте курячі тельбухи – тоді треба спробувати грузинське кучмачі
- Як приготувати мхловані – традиційний грузинський пиріг зі шпинатом та сулугуні
- Квашена капуста по-грузинськи – можна куштувати за тиждень
- Як приготувати чвіштарі – хрусткі грузинські коржі із сулугуні
- Оджахурі – справжня сімейна страва з Грузії, яку легко приготувати