Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Швидкий рецепт сирного хліба до вечірнього чаю

Особливість – перець халапеньйо, але можна обійтися меленим червоним перцем або болгарським, якщо не любите гостре. Ще потрібен твердий сир, сметана та йогурт. Насичений сирний хліб випікається протягом 50 хвилин
Сирний хліб - рецепт
Сирний хліб - рецепт

Цей хліб обов'язково оцінять ті, хто не уявляє свого раціону без сиру та найрізноманітніших страв з ним. Випікається він у формі для хліба, так презентабельніше, але можна використовувати форму для бісквіта.

У рецепті від Мashed.com є халапеньйо. Можна від нього відмовитись або замінити болгарським перцем.

Реклама

Сирний хліб

Інгредієнти:

  • 450 г борошна;
  • 1 ст. л. розпушувача;
  • 1 ч. л. солі;
  • По ⅛ ч. л. меленого чорного перцю, каєнського перцю;
  • 250 г твердого тертого сиру;
  • 1 халапеньйо, нарізаний кубиками;
  • 200 г грецького йогурту;
  • 100 г сметани;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 1 велике яйце, кімнатної температури.

Як приготувати:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів, змастити маслом.
  2. У великій мисці з'єднати борошно, розпушувач, сіль, перець і перець каєнський, перемішати.
  3. Додати сир, халапеньйо (якщо є) і перемішати.
  4. Додати вологі інгредієнти: йогурт, сметану, розтоплене масло та яйце. Тісто має бути густим та важким. За необхідності додати трохи йогурту або сметани.
  5. Перелити у форму для випікання хліба та лопаткою розгладити верх. Випікати 50-55 хвилин. За потреби хліб можна накрити фольгою за 10-15 хвилин до кінця випікання.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти