Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Бюджетна намазка мунавой – її їдять з чорним хлібом у Фінляндії (фото)

І не лише в Фінляндії. Вона дуже популярна в Естонії. Можна готувати на м'якому маргарині або вершковому маслі
Як приготувати фінську закуску мунавой
Як приготувати фінську закуску мунавой / Фото: Колаж: Сьогодні,

Черговий доказ, що є дуже багато простої, з недорогих продуктів, але з ідеальним поєднанням їжі. Це стосується ще однієї закуски, тільки з Франції, "Мізки ткача".

Зазвичай мунавой готують на Великдень або після великодніх днів, щоб смачно використати варені яйця.

Реклама

Намазку можна їсти з чорним або житнім хлібом, подавати до риби або молодої картоплі.

Рецепт із сайту yhteishyva.fі.

Фінська намазка мунавой

Фінська намазка мунавой
Фінська намазка мунавой

Реклама

Інгредієнти:

  • 100 г вершкове масло або маргарин;
  • 6 шт. яйця;
  • дрібка солі.

Як приготувати:

  1. Довести масло до кімнатної температури.
  2. Тим часом відварити яйця круто, почистити, подрібнити виделкою.
  3. Додати нарізане масло, посолити за смаком і перемішати.
  4. Подавати із зеленню.

Тут є рецепт фінських булочок з неймовірним коричним ароматом.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти