Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Чай "М'ятний цитрус" із заспокійливими властивостями – як приготувати і рецепт

Перед тим, як засипати інгредієнти у заварник, обдайте його окропом. Разом з цим, чай заварюється водою не вище 85 градусів
М'ятний чай з медом
М'ятний чай з медом

Коли хочеться випити заспокійливий напій, який знижує рівень тривоги та благотворно впливає на нервову систему, то у складі має бути м'ята.

Здавна відомо, що ця рослина робить сон міцним, скорочує стрес і зменшує втому.

Реклама

У цьому чаї є мед, тож цукор додавайте за смаком. Цукати можуть бути будь-якими, пам'ятайте, що вони також солодкі.

Щодо чорниці, то вона може бути сушеною або добре обсушеною розмороженою.

І, звісно, не можна використовувати окріп. Вода має бути приблизно 85 градусів.

Реклама

Рецепт знайшли на сторінці bon.cakes.

Чай "М'ятний цитрус"

Чай "М'ятний цитрус"
Чай "М'ятний цитрус"

Інгредієнти на 0,6 літра води:

Реклама
  • м'ята – 15 г;
  • цукати – 10 г;
  • лимонний сік – 20 г;
  • мед світлий – 60 г;
  • цукор, кориця – за смаком;
  • апельсин;
  • чорниця – за бажанням.

Два рецепти чаю, що бадьорить, – з імбиром і цитрусовими – знайдете тут.

Як приготувати:

  1. У чайник викласти м'яту, цедру апельсина та цукати.
  2. Половину апельсина нарізати часточками, з другої половини вичавити сік і додати чайник.
  3. Додати корицю, сік лимона, імбир, мед, чорницю та цукор.
  4. Залити водою, не окропом. Дати заваритися 10 хвилин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти