Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Гарячий сендвіч ыз тунцем та сиром – максимально швидкий рецепт для смачного сніданку

Сендвіч родом із США, і йому понад 60 років. Між двома скибочками хліба розміщується салат з консервованого тунця, цибулі та солоних огірків. Ще потрібен сир чедер
Гарячий сендвіч із тунцем
Гарячий сендвіч із тунцем

Сендвічі самі по собі смачні, удвічі смачніші, якщо вони гарячі. Наприклад, "Міцний Макс", родом з Німеччини, подається зі смаженим яйцем та великою кількістю шинки.

Цей же, з тунцем та сиром, обсмажується з усіх боків і дуже популярний у США. Кажуть, що він був придуманий у 1960-х роках в одній із закусочних міста Чарлстон.

Реклама

Мовляв, кухар не помітив, як тарілка з консервованим тунцем перекинулася, і риба потрапила до сиру на сковороду.

Ніхто не береться відстоювати достовірність цього факту, але сендвіч з теплим тунцем та сиром швидко став хітом цієї закусочної.

Трохи гоструватий смак забезпечать гірчиця і корнішони.

Реклама

Кулінарні редактори The New York Times рекомендують використовувати чедер.

Гарячий сендвіч із тунцем та сиром

Гарячий сендвіч з тунцем та сиром
Гарячий сендвіч з тунцем та сиром

Інгредієнти:

Реклама
  • консервований тунець;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 50 г нарізаних корнішонів або невеликих солоних огірків;
  • 2 ст. л. подрібненої червоної цибулі;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • свіжий кріп;
  • 2 ст. л. діжонської гірчиці;
  • сіль, перець;
  • 8 скибочок хліба;
  • 8 скибочок твердого сиру;
  • вершкове масло.

Тут дізнаєтеся про ще одні смачні сендвічі трамецині, родом із Італії.

Як приготувати:

  1. Розімніть тунця виделкою. Додайте майонез, корнішони, червону цибулю, лимонний сік, кріп, гірчицю, сіль та перець. Добре перемішайте.
  2. Викладіть салат з тунця на кожну з чотирьох скибочок хліба. Розкладіть сир. Накрийте скибочкою хліба і змастіть верхній бік вершковим маслом.
  3. Покладіть сендвічі на розігріту сковороду маслом вниз і готуйте три-чотири хвилини, доки нижні шматочки хліба не стануть золотаво-коричневими.
  4. Кожен сендвіч змастіть вершковим маслом. Обережно переверніть, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте ще три-чотири хвилини, доки нижня частина не підрум'яниться, а сир не розплавиться.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти