Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

І ситно, і смачно – сирно-рисова запіканка з яблуком до сніданку

Зрозуміло, що рис попередньо потрібно відварити. Одне яблуко йде у тісто. Друге, нарізане на часточки, кладеться на дно форми для запікання
Сирно-рисова бабка
Сирно-рисова бабка

Якщо пофантазувати та уявити змагання серед продуктів за популярність на сніданок, то у трійці лідерів, якщо не першим, буде сир. Це не лише сирники, а й кекси із шоколадом та без нього, й запіканки.

Для цієї потрібен рис, попередньо відварений. Якщо хочеться насиченішої запіканки, то кількість сиру можна збільшувати.

Реклама

Яблука укладаються на дно форми, а зверху виливається сирно-рисова маса.

Автор цієї запіканки – jscakes_stockholm – радить перевернути запіканку після її приготування та повернути в духовку, щоб яблука трохи підрум'янилися.

Сирно-рисова запіканка

Інгредієнти:

Реклама
  • по 1 склянці відвареного рису, сиру;
  • 3 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 2 яблука.

Як приготувати:

  1. В одній мисці збити білки до високих піків, в іншій змішати рис, сир, жовтки, цукор та одне яблуко, нарізане кубиками. Обережно змішати першу та другу маси.
  2. У змащену форму укласти на дно нарізані часточками яблука, викласти тісто і випікати в духовці 40-45 хвилин за 180 градусів до золотавого кольору.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти