
Основа цього паштету – квасоля. Важливо правильно її підготувати, тобто зварити, щоб отримати очікуваний результат.
Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україні" та відомий кулінар Григорій Герман у рубриці "Танцюй та готуй" поділився рецептом корисного та, що важливо, поживного квасолевого паштету, який сподобається навіть вегетаріянцям.
Крім горіхів, палітру смаків забезпечать петрушка, хмелі-сунелі, паприка, мускатний горіх.

Паштет з квасолі з волоськими горіхами

Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- відварена квасоля – 300 г;
- волоський горіх – 60 г;
- часник – 2 зубчики;
- олія або вершкове масло – 100 г;
- петрушка, хмелі-сунелі, паприка, мускатний горіх, сіль;
- хліб тостовий.
Якщо любите рибний паштет, тут дізнаєтеся, як приготувати такий зі скумбрії.
Як приготувати:
- Сковороду відправити на вогонь та додати 50 г олії. Подрібнити цибулю та часник і обсмажити до прозорості. Додати до овочів сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх за смаком, а також олію, що залишилася. Ретельно перемішати та прибрати з вогню.
- Подрібнити волоський горіх і додати його до відвареної квасолі. Туди ж відправити петрушку, готову цибулю з часником. Подрібнити інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану (за необхідності додати воду).
- Подавати паштет з грінками.
Тут можна переглянути процес приготування цього паштету.