Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як зберігати курку до 12 місяців без холодильника

Це може бути будь-яке м'ясо курки. Ще потрібні цибуля, мелена паприка й трохи петрушки
Тушенина з курки
Тушенина з курки

Як зробити свинячу тушенину, яка теж зберігається довго, ми розповідали.

Тепер курка, краще, якщо м'ясо буде на кістці. У цьому рецепті використовують курячі ніжки.

Реклама

На один кілограм м'яса йде одна чайна ложка солі та одна велика цибулина.

Паприку та чорний перець додавайте на свій смак.

Рецепт знайшли на каналі Мелісса Світ – смачні рецепти.

Реклама

Тушенина з курки

Інгредієнти:

  • куряче м'ясо – 4 кг;
  • сіль – 5 ч. л.;
  • цибуля – 4 шт.;
  • паприка, чорний перець – по 2 ч. л.;
  • оцет (4%) – 4 ст. л.;
  • петрушка – 1 пучок.

Спробуйте приготувати на вечерю куряче філе з начинкою, рецепт знайдете тут.

Як приготувати:

Реклама
  1. М'ясо промити та обсушити. Додати сіль (4 ч. л.), перець, паприку, оцет, добре перемішати.
  2. Цибулю нарізати кільцями, петрушку – крупно, з'єднати. Додати сіль (1 ч. л.), перемішати.
  3. На дно банки викласти цибулю, потім – м'ясо, потім – цибулю. Щільно закрити кришки.
  4. На дно каструлі викласти рушник, поставити банки та залити водою. Вода має повністю закривати банки.
  5. Довести до кипіння середньому вогні. Варити 5-6 годин. Залишити у воді до остигання.

Дивіться у відео, як правильно вкладати м'ясо у банки.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти