Чудово та несолодко – так можна описати відчуття після першого ковтка бічерину. Потрібно обов'язково зварити 30 мілілітрів еспресо, бажано в турці.
Бічерин народився в італійському Турині, шоколадній столиці Італії, там він був придуманий і високо оцінений філософом Фрідріхом Ніцше та письменником Дюма-батьком.
Щодо какао, воно може бути підсолодженим або без цукру, але обов'язково гарячим. Перед тим, як вливати вершки, трохи підігрійте їх.
Рецепт з каналу Cheers! | Напої.
Бічерин
Інгредієнти:
- гаряче какао – 100 мл;
- еспресо – 30 мл;
- вершки 50% – 50 мл;
- тертий шоколад.
Тут знайдете три способи смачно зварити каву, якщо турки немає.
Як приготувати:
- У келих налийте гарячий какао.
- Влийте еспресо тонкою цівкою через ложку.
- Налийте теплі вершки через сито.
- Прикрасьте тертим шоколадом.
Як зварити каву по-єгипетськи та в чому її особливість – читайте тут.