Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як приготувати котлети по-капітанськи, які не потрібно ліпити

Фарш з'єднується зі спеціями і викладається в одноразові форми для запікання. Навіть цибулю не потрібно дрібно різати, вона опиняється зверху м'яса разом з помідорами та твердим сиром
Котлети по-капитанськи
Котлети по-капитанськи

Котлети бувають різними. Бувають із сиром усередині, як котлета-гігант плескавиця із Сербії. А бувають капітанськими або лінивими.

Суть у тому, що котлетам по-капітанськи не потрібне формування, фарш кладеться в одноразові формочки і запікається в духовці. Рецепт від tvoykulinar передбачає яловичий та свинячий фарш в однакових пропорціях.

Реклама

Котлети по-капітанськи

Інгредієнти:

  • Свинячий та яловичий фарш – по 300 г
  • Картопля, помідори – по 2 шт.
  • Цибуля велика – 1-2 шт.
  • Сир твердий – 150 г
  • Сіль, перець, майонез або сметана – за смаком

Як приготувати:

  1. Кожну форму для запікання змастіть олією. Фарш перемішайте із сіллю та меленим перцем. Розкладіть по формах. Змастіть щедро майонезом або сметаною.
  2. Поріжте цибулю тонко півкільцями, розподіліть по формах, посоліть, поперчіть.
  3. Картоплю поріжте тонко, викладіть на цибулю, посоліть, поперчіть.
  4. Викладіть помідори, нарізані кільцями.
  5. Розведіть майонез водою чи бульйоном. Полийте щедро всі порції. Посипте тертим сиром.
  6. Розігрійте духовку до 220 і випікайте 40 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти