Як у дитинстві

Польська кухня

Десерт Королеви

Млинці з картоплі

Чай із бузку

Маринуємо редиску

Як приготувати тунця – швидкий і смачний рецепт

Спочатку його потрібно потримати в оливковій олії буквально кілька хвилин, потім обсмажити хвилину та довести до готовності у духовці. Подається із соусом на основі каперсів
Як приготувати тунця
Як приготувати тунця

Обізнані люди кажуть – тунець вартий того, щоб купити і спробувати його.

Ми знаємо, як смачно і швидко приготувати лосось у різні способи та з всякими соусами, тепер дізнаємося простий і смачний рецепт для тунця.

Реклама

Фублогерка elj.eats пропонує приготувати до нього соус на основі оливкової олії, соку лимона та каперсів, а подавати з картопляним пюре.

Тунець з каперсами та картоплею

Тунець з каперсами та картоплею
Тунець з каперсами та картоплею

Інгредієнти на дві персони:

Реклама
  • 2 невеликі стейки тунця;
  • по 5 ст. л. оливкової олії, лимонного соку;
  • 3 ст. л. каперсів;
  • 6 шт. картоплі;
  • зелена цибуля, цибуля-шалот;
  • 1 зубчик часнику;
  • коріандр, петрушка, сіль, перець.

Тут дізнаєтесь, як приготувати гравлакс, закуску зі слабосолоного лосося.

Як приготувати:

  1. Ретельно обмазати тунця оливковою олією, посолити, поперчити. Відкласти.
  2. Поставити варитися очищену картоплю. Духовку розігріти до 200 градусів.
  3. Для соусу дрібно нарізати часник, цибулю-шалот, каперси, коріандр, петрушку і додати 3-4 ст. л. оливкової олії та 5 ст. л. лимонного соку. Перемішати та приправити за смаком.
  4. З готової картоплі злити воду, додати 2-3 ст. л. вершкового масла, зелену цибулю, трохи оливкової олії, перемішати і додати сіль та перець за смаком.
  5. Добре розігріти сковороду та обсмажити тунця по 1 хвилині з кожного боку. Перекласти на застелене деко та готувати в духовці близько 2 хвилин. Дати відпочити.
  6. Подавати з картоплею та соусом.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама

У4.5.0.

Важливо

Головні теми

Погода

Telegram

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти