Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Полунично-банановий сорбет – швидкий рецепт легкого освіжального десерту (фото)

Скуштувати десерт можна після першого етапу заморожування та пюрування фруктів та ягід. Цукор, цукрову пудру або мед додавайте за смаком
Як приготувати сорбет у домашніх умовах
Як приготувати сорбет у домашніх умовах

Ми розповідали, як приготувати морозиво за п'ять хвилин і без морожениці. Із сорбетами все набагато простіше, інгредієнти подрібнюються в блендері.

Полуницю та банани треба нарізати не дуже дрібно, викласти в один шар під плівкою. Щойно фрукти та ягоди затвердіють, можна збивати з молоком або вершками.

Реклама

Молоко можна замінити фільтрованою водою або натуральним полуничним соком. Замість цукру та згущеного молока, як у recepti.viktoria, спробуйте додати мед або взагалі відмовитися від підсолоджувача.

Полунично-банановий сорбет

Полунично-банановий сорбет
Полунично-банановий сорбет

Реклама

Інгредієнти:

  • полуниця – 300-350 г;
  • банан – 2 шт.;
  • молоко – 250 г;
  • цукрова пудра або цукор, згущене молоко – по 1 ст. л.

Як приготувати:

  1. Нарізати полуницю та банан кружальцями. Викласти в один шар на тарілку, застелену плівкою.
  2. Зверху викласти полуницю, накрити плівкою. Відправити в морозилку на кілька годин.
  3. Подрібнити в блендері разом з молоком, цукром та згущеним молоком.
  4. Перелити в контейнер, відправити у морозилку на 30 хвилин.

Обов'язково спробуйте домашні цукерки із сухого молока, усередині цукерок горіх.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти