Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Красиві, соковиті, недорогі – простий рецепт морквяних котлет

Котлети замішуються на манці, дайте їй час набухнути після того, як вона з'єднається з морквою. Смажити треба під кришкою
Морквяні котлети
Морквяні котлети

Котлети з розряду легких та простих – це ніжні з курячого філе та овочеві.

Для морквяних потрібна манка, з нею вони будуть повітрянішими. Обов'язково додайте трохи свіжого або сушеного часнику.

Реклама

Рецепт знайшли на сторінці української фудблогерки sf_delight. Вона радить віджати зайвий сік після того, як ви її натрете.

Морквяні котлети

Морквяні котлети
Морквяні котлети

Інгредієнти:

Реклама
  • морква – 300 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • манка – 30 г;
  • часник гранульований – 0,5 ч. л.;
  • італійські трави – 0,5 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

Тут читайте рецепт котлет з крабових паличок з крекером.

Як приготувати:

  1. Моркву натерти на дрібній тертці додати яйце і добре перемішати.
  2. Додати всі спеції та манку, ще раз все добре перемішати. Дати постояти 10 хвилин.
  3. Сформувати котлети та обсмажити на соняшниковій олії. Перші кілька хвилин потрібно смажити під кришкою, щоб котлети добре просмажилися.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти