Закусочний торт з кабачків
З кабачків можна приготувати багато чого смачного та незвичайного. Спробуйте спагеті – прекрасний гарнір або основна страва.
Цей торт закусочний, майже святковий. Помідори потрапляють між коржами та стають прикрасою.
Для різноманітності можна використовувати тертий твердий сир, варені яйця. Після формування торту потрібно настоятися мінімум 30 хвилин.
Рецепт з каналу Tasty Food.
Закусочний торт з кабачків
Закусочний торт з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки – 6 шт.;
- пучок кропу;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 5 ст. л.;
- сіль, перець.
Для начинки:
- помідори – 4 шт.;
- майонез або сметана – 200 г;
- часник – 4 зуб.
Спосіб приготування:
- Кабачки вимити та натерти. Посолити та відтиснути, якщо багато рідини.
- Помідори нарізати кільцями.
- У майонез додати пропущений через прес часник, перемішати.
- До кабачків вбити яйця та додати нарізаний кріп. Додати борошно й знову перемішати.
- Смажити кабачкові млинці (завтовшки 3-4 мм) на розігрітій олії. Кожен викласти на серветку.
- Коли всотається зайва олія, сформувати торт – обмазати кожен млинець майонезом, викласти помідори.
- Дати настоятися 25-30 хвилин.
Як смачно посмажити кабачки з майонезом та часником – читайте тут.