Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Рецепт крихітних оладок до сніданку – найпопулярніших та наймиліших в Instagram

Тісто для оладок замішується на кефірі. Щоб досягти такого розміру, тісто потрібно відсаджувати за допомогою кондитерського мішка або щільного пакета з прорізом
Мініоладки - рецепт
Мініоладки - рецепт

Є абсолютна впевненість, що цей спосіб приготування звичайних оладок стане вашим постійним. У них дуже ефектний вигляд завдяки своєму крихітному розміру.

Звісно, смажити їх треба трохи довше, але це не зіпсує загального враження. Фудблогерка alena.lishafai пропонує відсаджувати тісто на сковороду за допомогою кондитерського мішка.

Реклама

Щоб усе вийшло ідеально, тут 7 знайдете правил для смачних оладок.

Мініоладки

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Кефір кімнатної температури – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка

Як приготувати:

Реклама
  1. Кефір, яйце, ванілін та цукор змішати.
  2. В іншому посуді змішати борошно, соду та сіль. Просіяти сухі інгредієнти у рідкі та вимішати.
  3. Наповнити тістом кондитерський мішок і відрізати кінчик.
  4. Смажити на середньому вогні, відсадивши оладки по 2 см у діаметрі.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти