Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Курячі палички у гірчично-медовому соусі – ідея для супершвидкої вечері

За рахунок того, що шматочки філе запікаються в паніровці, курка виходить з хрусткою скоринкою, але дуже ніжною всередині. Гостроти страві додасть трохи копченого чилі
Курячі палички у гірчично-медовому соусі
Курячі палички у гірчично-медовому соусі

Коли потрібно організувати щось швидке на вечерю, то береться куряче філе. Все одно вийде смачно, смажитиметься воно або запікатиметься.

У рецепті від Еatthis.com філе потрібно нарізати на брусочки, запекти в панірувальних сухарях не довше 15 хвилин і подавати із соусом з гірчиці, меду та копченого чилі.

Реклама

Курячі палички у гірчично-медовому соусі

Інгредієнти:

  • 450 г курячого філе;
  • 3 яєчні білки, злегка збиті;
  • 2 склянки панірувальних сухарів;
  • 2 ст. л. діжонської гірчиці;
  • 1 ч. л. копченого чилі;
  • 1 ст. л. меду;
  • сіль, перець.

Як приготувати:

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів. Приправте курку сіллю та перцем.
  2. Викладіть яєчні білки у неглибоку миску. Викладіть сухарі на іншу тарілку і також приправте.
  3. Наріжте філе на бруски і вмочіть курячі палички в яйце, потім покладіть у сухарі, повністю покриваючи м'ясо.
  4. Покладіть шматочки курки на застелене деко і запікайте 10-12 хвилин, доки сухарі не підрум'яняться.
  5. Змішайте гірчицю, перець та мед у великій мисці.
  6. Перемішайте приготовані курячі палички в суміші, щоб усі вони були рівномірно покриті гостро-солодким соусом.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти