Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Легкий рецепт шніцеля – потрібні два курячі філе та 25 хвилин часу

За бажанням куряче філе можна відбити перед смаженням. Панірування звичайне – борошно, сухарі та яйця. Подавати шніцель з улюбленим гарніром або просто так
Курячий шніцель
Курячий шніцель

Найвідоміший шніцель – віденський шніцель. Це справжній гігант, у діаметрі він має бути не менше 30 сантиметрів і готується зі свинини або яловичини.

Шніцель, тобто м'ясо в паніровці, можна приготувати з курки. Мashed.com пропонують готувати страву у фритюрниці. Але звичайна сковорода також цілком підійде.

Реклама

Курячий шніцель

Інгредієнти:

  • 3 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. солі;
  • 100 г панірувальних сухарів;
  • 2 яйця
  • 2 курячі грудки без шкіри та кісток;
  • Олія, часточки лимона, петрушка.

Як приготувати:

  1. Змішайте борошно з 1/2 чайної ложки солі. Змішайте панірувальні сухарі з ½ чайної ложки солі в іншій мисці.
  2. Збийте яйця в третій мисці, доки білок і жовток повністю не змішаються.
  3. Кожну курячу грудку розріжте навпіл по горизонталі.
  4. Обмакніть кожен шматочок курки в борошняну суміш, потім – у яйця та панірувальні сухарі. Відкладіть.
  5. Нагрійте олію у сковороді. Обсмажте шніцелі по 3 хвилини з кожного боку. Перекладіть на паперові рушники.
  6. Подавати з лимонним соком та дрібно нарізаною петрушкою.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти