Заготівлі на зиму

Котлета по-київськи

Холодний суп

Вечеря за 30 хвилин

Десерт кремніт

Варимо булгур

Маринована редиска – простий рецепт хрусткої закуски на зиму

Це смачний спосіб використовувати редиску з сухою та жорсткою шкіркою. У процесі маринування вона втратить свою природну гіркоту
Маринована редиска на зиму - рецепт
Маринована редиска на зиму - рецепт

Якщо ви вважаєте себе любителем редису, то ззвичай ми їмо його просто так або використовуємо в салатах.

Якщо ви хочете їсти редиску не лише в сезон, треба перетворити її на хрумку пряну закуску. На сторінці foodphotobakery пропонують замаринувати редиску з морквою. Для гостроти можна додати трохи перцю.

Реклама

Закуска зберігається в добре закручених банках у темному прохолодному місці.

Маринована редиска

Маринована редиска
Маринована редиска

Інгредієнти:

Реклама
  • 500 г редиски;
  • 3-5 зуб. часнику;
  • кріп, петрушка.

Для маринаду на 1 літр:

  • 6 ч. л. цукру;
  • 3 ч. л. солі;
  • гострий перець – за бажанням та за смаком;
  • 5-7 перець горошком;
  • 1 лавровий лист;
  • 100 мл оцту 6%.

Як приготувати:

  1. Часник та редиску нарізати пластинами, зелень – дрібно. Розкласти у стерилізовані банки.
  2. Закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перець, нарізаний гострий перець (якщо використовуєте), і лаврове листя. Кип'ятити 10 хвилин, влити оцет.
  3. Гарячий маринад процідити та залити редиску. Закрити кришкою і залишити до остигання.

І ще один рецепт легкого салату, туди теж іде редис, читайте тут.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Який ти сік за знаком зодіаку?
Кавуновий
Кавуновий
Апельсиновий
Апельсиновий
Морквяний
Морквяний
Ананасовий
Ананасовий
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

НацЕфір

Фронт

Головні теми

Погода

Гороскоп

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти