Як у дитинстві

Польська кухня

Десерт Королеви

Млинці з картоплі

Чай із бузку

Маринуємо редиску

"Наполеон" дієтичний – рецепт смачно-корисного десерту

Потрібен лаваш. Перед формуванням він трохи підсушується на сковороді. Підсолоджувач у крем можна не економити через прісність коржів
Дієтичний "Наполеон"
Дієтичний "Наполеон"

Подібні десерти бувають максимально швидкими, як сирний магкейк з бананом, а бувають, коли потрібно почекати, доки він просочиться.

Як і з цим дієтичним "Наполеоном". Його автор не вказує, який саме підсолоджувач використовувати. Він точно у вас є, якщо дотримуєтеся правильного харчування.

Реклама

На сторінці pp.food_recepts радять не боятися додавати підсолоджувач у крем, адже тісто буде несолодким.

Дієтичний "Наполеон"

Дієтичний "Наполеон"
Дієтичний "Наполеон"

Інгредієнти:⠀

Реклама
  • лаваш – 230 г;⠀
  • жовток;
  • кукурудзяний крохмаль – 30 г;
  • молоко – 300 г;⠀
  • підсолоджувач – за смаком.

Ще один подібний рецепт – вівсяного торта з бананом – знайдете тут.

Як приготувати:

  1. Для крему збити жовток з підсолоджувачем. Крохмаль змішати з молоком до однорідної консистенції. Поєднати обидві суміші. Варити на повільному вогні до легкого загустіння. Зняти з вогню та дати охолонути.⠀
  2. Лаваш нарізати на однакові круги або квадрати. Підсушити на сухій сковороді.
  3. Зібрати торт і посипати крихтою із залишків лаваша. Відправити у холодильник на кілька годин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама

У4.5.0.

Важливо

Головні теми

Погода

Telegram

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти