Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Не знаєте, куди подіти гарбуз – приготуйте чудову запіканку на рикоті

Крім рикоти та гарбузового пюре, для запіканки потрібна манка та молоко. Манку треба потримати в ньому деякий час. Їсти її можна як у гарячому, так і в холодному вигляді
Гарбузова запіканка на рикоті
Гарбузова запіканка на рикоті

Для початку – рикоту можна приготувати вдома, вона нічим не поступається магазинній. Щоб отримати смачне гарбузове пюре, овоч краще запекти.

Запіканка виходить дуже ніжною та смачною. Якщо буде бажання посилити її аромат, візьміть трохи кориці.

Реклама

Фудблогерка narisovano рекомендує їсти її як у гарячому, так і в холодному вигляді. Навіть більше в холодному, так вона схожа за смаком на чизкейк.

Гарбузова запіканка на рикоті

Інгредієнти:⠀

  • 100 г гарбузового пюре (запекти гарбуз);
  • 250 г м'якої рикоти;
  • 50 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 200 мл теплого молока;
  • 100 г манки;
  • ванілін;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Як приготувати:

Реклама
  1. Манку залити теплим молоком, перемішати та залишити на 20 хвилин.
  2. Гарбуз, рикоту та цукор збити у блендері.
  3. До маси додати яйця, перемішати. Додати ванілін та розпушувач, перемішати.
  4. Влити молоко з манкою, перемішати.
  5. Форму змастити олією, вилити тісто.
  6. Поставити заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку на середній рівень. На нижній рівень поставити деко з водою.
  7. Запікати 40 хвилин. Дати трохи постояти у вимкненій духовці з відкритими дверцятами.⠀

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти