Куряче філе по-італійськи
Це ще одна цікава та максимально проста варіяція приготування курячого філе.
На відміну від курки Маренго, яка тушкується з грибами та білим вином, для курячого філе по-італійськи потрібні томати у власному соку або помідори.
Філе можна нарізати або обсмажувати цілим. Тоді час приготування збільшиться.
Автори рецепта kitchen_kulinars пропонують подавати курку з будь-яким гарніром, але добре до неї підійдуть спагеті.
Курячі грудинки по-італійськи
Інгредієнти:
- курячі грудинки, томати у власному соку – по 400 г;
- часник – 3 зуб.;
- італійські трави;
- свіжа петрушка;
- сіль, інші спеції – за смаком.
Як приготувати:
- Грудку нарізати на тонкі шматочки, посипати сіллю та сумішшю італійських трав.
- На сковороду налити трохи олії. Обсмажити грудинку з двох боків до напівготовності, потім прибрати на тарілку.
- Дрібно нарізати часник, обсмажити на тій же сковорідці. Влити томати у власному соку або дрібно нарізані помідори. Тушкувати, постійно помішуючи, дві-три хвилини.
- Додати італійські трави, повернути курячі грудинки. Тушкувати під кришкою до повної готовності.
- Прикрасити зеленню петрушки.
Читайте також:
- Домашня ковбаса – потрібне куряче філе, трохи сиру та соєвого соусу
- Легкий рецепт шніцеля – потрібні два курячі філе та 25 хвилин часу
- Курка в соусі з йогурта і грибів – варіянт для смачного завершення дня
- Чкмерулі – 5 правил та рецепт ароматної грузинської страви з курки
- Ніжна курка з грибами у великій сковороді – цієї вечері вистачить на всіх