Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Жодних котлет і відбивних – рецепти класних гарячих закусок на день народження

Приготуйте "Свинок у ковдрі", де в ролі "свинок" сосиски – це смачно та недорого. З курячого м'яса можна зробити ватрушки з овочевим гарніром, а зі свинини – соковиті рулети у грибному соусі
Рецепти гарячих м'ясних закусок на день народження
Рецепти гарячих м'ясних закусок на день народження / Фото: Колаж: Сьогодні

М'ясні страви на день народження – це відповідальне діло. Адже саме вони роблять свято та повну картину святкового столу.

Можна піти нескладним шляхом – приготувати відбивні або запекти курку. А можна постаратися та здивувати гостей класними гарячими закусками з м'яса.

Реклама

М'ясна ватрушка з гарніром з рису та овочів – рецепт редакційний. Можна використовувати свинячий або курячий фарш, а можна просто курку, тільки краще брати червоне м'ясо.

Для рулетів зі свинини в беконі від tedonilka потрібні печериці.

Свинки в ковдрі – це популярна закуска у Британії та порівняно недорога. Автор рецепта sashasa_fonov1979 пропонує взяти найкращі сосиски.

Реклама

Свинки у ковдрі

Свинки у ковдрі
Свинки у ковдрі

Інгредієнти:

  • Бекон – 15 скибочок
  • Маленькі сосиски – 30 шт.
  • Мед – 2 ст. л.

Як приготувати:

Реклама
  1. Розігріти духовку до 200 градусів. Застелити деко пергаментним папером.
  2. Смужки бекону розрізати навпіл. Щільно обгорнути кожну сосиску в бекон і покласти на деко швом униз.
  3. Запікати 15-20 хвилин, доки бекон не стане рум'яним.
  4. Змастити медом та запікати ще 5 хвилин.

Читайте також:

М'ясні рулети в беконі

М'ясні рулети в беконі
М'ясні рулети в беконі

Інгредієнти на 6 порцій:

  • Свиняча вирізка – 6 шматочків
  • Грудинка (бекон) – 6 скибочок
  • Цибулина – 1 шт. (невелика)
  • Печериці – 6 шт.
  • Вершки 33% – 150 мл
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль, спеції, перець – за смаком

Як приготувати:

  1. Нарізати цибулю та гриби дрібним кубиком. Вирізку – невеликими смужками.
  2. М'ясо посолити, поперчити та загорнути в бекон. Обсмажити по кілька хвилин до золотавого кольору.
  3. Викласти у форму для запікання. На цій же сковороді обсмажити цибулю з грибами. Додати вершки, подрібнений часник, сіль та спеції та тушкувати 5 хвилин на повільному вогні.
  4. Залити рулети соусом та запікати за 180 градусів 35-45 хвилин.

Читайте також:

М'ясна ватрушка

М'ясна ватрушка
М'ясна ватрушка

Інгредієнти:

  • Куряче червоне м'ясо або фарш – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб
  • Молоко – 50 мл
  • Яйця – 3 шт.
  • Батон – 150-200 г
  • Сіль, перець, спеції
  • Рис, болгарський перець, горошок

Як приготувати:

  1. М'ясо, цибулю та часник пропустити через м'ясорубку. Додати спеції, два яйця та ретельно перемішати.
  2. Хліб замочити у молоці та додати до м'яса, перемішати. Сформувати ватрушки, зробивши поглиблення всередині, і викласти на застелене деко. За бажанням їх можна обваляти в борошні. Збити яйце і змастити ватрушки.
  3. Болгарський перець подрібнити та обсмажити. З'єднати з відвареним рисом і горошком – це буде начинкою.
  4. Запікати за 160-170 градусів 30 хвилин до золотавого кольору.
  5. Начинити ватрушки рисом з овочами. Прикрасити зеленню.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти