Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Оладки, як суфле – як приготувати популярний японський сніданок

Така текстура досягається окремим збиванням білків з цукром та ваніліном. Відсаджувати тісто на сковороду бажано за допомогою кондитерського мішка
Оладки, як суфле
Оладки, як суфле

Оладки можуть бути різними, їх можна насмажити без присутності яєць у тісті.

Повз ці оладки пройти неможливо, вони неймовірно красиві та, без перебільшення, схожі на хмаринки.

Реклама

Справа в тому, що білки збиваються з цукром окремо, потім безе частинами вмішується в суміш з борошна і жовтків.

Якщо немає кондитерського мішка, його можна зробити зі щільного пакета.

Рецепт японського каналу Qiong Cooking передбачений на 4-5 штук, спробуйте подвоїти кількість інгредієнтів, щоб отримати більше оладок.

Реклама

Оладки, як суфле

Інгредієнти:

  • 2 шт. яйця;
  • 4 ч. л. молока;
  • 4 ст. л. універсального борошна;
  • ванільний цукор;
  • 2 ст. л. цукру.

Тут дізнаєтеся, як у Польщі готують оладки, для них потрібні яблука.

Як приготувати:

Реклама
  1. Жовтки змішати з молоком. Додати просіяне борошно і добре перемішати.
  2. Білки збити з цукром і ваніліном до піків і з'єднати третину з борошняною сумішшю, перемішати.
  3. Додати решту суміші з білків і перемішати.
  4. Смажити на антипригарній сковороді з краплею олії. Відсаджувати тісто за допомогою мішка.
  5. Додати в сковороду кілька чайних ложок води та смажити під кришкою близько 5 хвилин. Акуратно перевернути та смажити з іншого боку.

Як відсаджувати тісто на сковороду – дивіться у ролику.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти