Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Омлет у духовці до сніданку – рецепти з ковбасою, сиром і овочами

За рахунок того, що ці омлети випікаються, на виході вони повітряні та соковиті. Замість ковбаси можна взяти шинку або бекон, а сир зверху забезпечить золотисту скоринку
Молочний омлет на сніданок
Молочний омлет на сніданок

Приготувати омлет у духовці – це трохи більше за часом, ніж посмажити на сковороді. Але це все дрібниця, адже таким чином ми отримуємо повітряний омлет. Його можна зробити із сиром, овочами, ковбасою чи з усім цим разом. Тобто варіянтів поліпшити і посилити за ситістю омлет існує чимало. Словом, вибирайте кращий для вас рецепт і смачного.

Омлет з овочами і сиром

Яйця для омлету потрібно збивати до однорідності, а не до появи піни
Яйця для омлету потрібно збивати до однорідності, а не до появи піни

Реклама

Інгредієнти

  • лаваш – 200 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • помідор, перець болгарський;
  • моцарела – за смаком;
  • спеції, зелень – за смаком.

Спосіб приготування

  1. Лаваш нарізати на смужки, трохи обсмажити на олії.
  2. Помідор, перець нарізати, додати до лавашу. Викласти в змащену олією форму.
  3. Яйця збити з молоком, посолити, поперчити. Залити сумішшю з яєць овочі з лавашем.
  4. Натерти сир і присипати омлет.
  5. Випікати 20-25 хвилин за 180 градусів.
Реклама

Читайте також:

Омлет із сиром і ковбасою

Омлет з сиром і ковбасою
Омлет з сиром і ковбасою

Інгредієнти

Реклама
  • яйця – 6 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • сир твердий – 50 г;
  • ковбаса або шинка – 70 г;
  • сіль, спеції – за смаком.

Спосіб приготування

  1. Яйця перемішати з молоком, не збивати. Додати спеції.
  2. Форму змастити вершковим маслом.
  3. Вилити суміш у форму, заповнивши її на 2/3, бо омлет підніматиметься.
  4. Додати нарізану ковбасу, зверху притрусити тертим сиром.
  5. Випікати за температури 190-200 градусів у режимі верх-низ 20-25 хвилин.

Читайте також:

Омлет-суфле з пармезаном (або з іншим сиром)

Омлет-суфле з сиром
Омлет-суфле з сиром

Інгредієнти

  • яйця – 4 шт.;
  • сметана – 100 г;
  • пармезан тертий – 50 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • сіль – щіпка;
  • чорний перець – за смаком;
  • мускатний горіх – на кінчику ножа.

Спосіб приготування ⠀

  1. Яйця збити міксером разом зі сметаною, тертим пармезаном, розм'якшеним вершковим маслом і приправами.
  2. Залити суміш у змащену маслом форму і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці до повної готовності (близько 25-35 хвилин).

П'ять рецептів ніжних запіканок із яєць зібрані тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти