Вівсяний пудинг з морквою
Пудинг – зручна страва, коли з того, що вже не зовсім підходить до вживання, можна приготувати щось смачне. Наприклад, його можна зробити із черствої булки, а до нього – англійський крем.
Цей пудинг приготується ще швидше, якщо є пластівці швидкого приготування.
Рецепт зі сторінки vkusnoe.s.polzoj.
Вівсяний пудинг з морквою
Інгредієнти:
- Морква терта, вівсянка – по 1 ск.
- Молоко – 1,5 ск.
- Кориця, ваніль – по 1/2 ч. л.
- Імбир мелений – 1/4 ч. л.
- Мускатний горіх мелений – щіпка
- Сіль – за смаком
- Лимонний сік – 1/2 ч. л.
- Волоські горіхи подрібнені – 1/2 ск.
- Кокосова стружка – 2 ст. л.
- Родзинки світлі – 1/3 ск.
Як приготувати:
- У каструлі на середньому вогні змішати молоко, корицю, мускатний горіх, імбир та сіль.
- Додати вівсяні пластівці та терту на дрібній тертці моркву, варити 8-10 хвилин, постійно помішуючи. Коли суміш загусне, зняти з вогню.
- Додати ваніль, родзинки, волоські горіхи. Перекласти у форму для запікання та готувати на 7-10 хвилин за 180 градусів. Готовий пудинг збризкати лимонним соком, посипати кокосовою стружкою та волоськими горіхами.
Читайте також:
- Вівсяний торт з бананом, який сміливо можна їсти на ніч
- Запечена вівсянка з морквою і яблуком, якої вистачить не на один сніданок
- 3 варіянти для солодкої запеченої вівсянки на сніданок
- Як приготувати пшоняники та нагодувати смачним сніданком усю сім'ю
- Сирні нудельни з мигдалем – рецепт австрійського сніданку