Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Палюшки із сиру – рецепт соковито-хрусткого сніданку з Галичини

Соковиті, бо сир, хрусткі, бо обсмажуються. Традиційно робляться у формі брусочків. Подавайте з варенням та сметаною
Галицькі палюшки з сиру на сніданок
Галицькі палюшки з сиру на сніданок

І ще один сирний сніданок із західної України. Обов'язково приготуйте закарпатські гомбівці, вони теж сирні, круглі та часто з начинкою.

Галицькі палюшки – це практично, як ліниві вареники, тільки у формі брусочків або пальчиків. Після того, як вони відваряться, а вода стече, їх потрібно обсмажити до красивого золотавого кольору на вершковому маслі.

Реклама

Рецепт від української фудблогерки zernograd.com.

Галицькі палюшки

Галицькі палюшки
Галицькі палюшки

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г сиру;
  • яйце;
  • дрібка солі;
  • 50 г борошна;
  • 25 г цукру;
  • ванілін;
  • вершкове масло для обсмажування.

Дуже смачними виходять оладки з молодої капусти, їх можна готувати на сніданок. Рецепт читайте тут.

Як приготувати:

  1. Сир ретельно віджати і протерти через сито. Змішати усі інгредієнти для тіста.
  2. Розкачати товсту ковбаску. Прим'яти долонею та нарізати палюшки вузької довгої форми.
  3. Відварити палюшки у киплячій воді. Коли спливуть, відкинути на друшляк, дати стекти воді та трохи охолодити.
  4. Обсмажити на вершковому маслі до рум'яної скоринки.

Тут побачите детальний процес обсмажування галицьких палюшок.

Реклама

Тут знайдете рецепт сніданку з дитинства – запіканки із сиру та вермішелі.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти