Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Пісочний пиріг з фейхоа – він вартий того, щоб опинитися на вашому столі

Крім фейхоа, у начинці будуть горіхи та мед. Для того, щоб ягоди не потемніли, потрібно збризкати їх соком лимона. Тісто для пирога перед випічкою має постояти у холодильнику
Пиріг з фейхоа
Пиріг з фейхоа

Зазвичай з фейхоа відбувається так: щойно ці ягоди з'являються, ми намагаємося з'їсти їх якнайбільше до наступного сезону.

Деякі перетирають її з цукром та отримують чудове вітамінне варення. А от те, що фейхоа чудова у випічці, здогадувалися небагато.

Реклама

Фудблогерка asya_bochkareva рекомендує взяти для пісочного тіста цукрову пудру, а в начинку треба 200 грамів фейхоа.

Пиріг з фейхоа

Інгредієнти для тіста:

  • Масло вершкове холодне – 100 г
  • Цукор або пудра – 100 г
  • Борошно – 125 г
  • Яйце
  • Кокосова стружка – 50 г

Для начинки:

Реклама
  • Мед – 50 мл
  • Горіхи (будь-які) – 100 г
  • Сік лимона – 20 мл
  • Фейхоа – 200 г

Як приготувати:

  1. Масло натерти на тертці. Розтерти з цукром, додати просіяне борошно, потім яйце. Відправити у холодильник 2/3 частини тіста на 30 хвилин, 50 г тіста – у морозильник.
  2. Для начинки горіхи подрібнити блендером. Додати нарізані фейхоа і подрібнити в пюре. Додати мед та сік лимона, добре перемішати.
  3. Тісто розкачати та розформувати з бортиками у формі. Викласти начинку.
  4. Тісто з морозильника натерти, додати до пісочної крихти кокосову стружку, перемішати.
  5. Посипати пиріг. Випікати за 190 градусів 30 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти