Пиріг з тунцем
Тунець активно використовується не лише в салатах. У США є один із найвідоміших гарячих сендвічів, які готуються з цією консервованою рибою.
Цей пиріг-омлет, назвемо його так, скріплюється за допомогою столової ложки борошна та тертого сиру.
Обов'язково злийте рідину з консервів та приберіть сік із помідорів.
Пиріг із консервованим тунцем
Пиріг з консервованим тунцем
Інгредієнти:
- бляшанка тунця;
- 2 яйця;
- по одній цибулі, помідору;
- зелень;
- по 1 ст. л. тертого сиру, борошна;
- сіль, перець, спеції – за смаком.
Тут дізнаєтеся, як швидко та смачно приготувати тунця.
Як приготувати:
- Тунець процідити через сито, щоб прибрати рідину.
- Збити яйця виделкою. Додати нарізані зелень, цибулю та помідор, тертий сир, борошно. Перемішати. За смаком додати сіль та перець.
- Викласти на розігріту, змащену олією сковороду. Готувати під кришкою 10 хвилин. Перевернути за допомогою тарілки та смажити до готовності.
Весь процес приготування дивіться у відео.