Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Смугасті млинці до сніданку – нічого складного, хіба що треба трохи какао

Потрібно замісити тісто для млинців, відлити трохи, додати какао і помістити в кондитерський шприц або пляшечку з тонким отвором. Візерунок наноситься після того, як тісто розтеклося по сковороді
Смугасті млинці або млинці "Зебра"
Смугасті млинці або млинці "Зебра"

Гарних подач наших улюблених млинців чимало. Це і запіканки з різними начинками, і млинцеві "равлики".

А от смугастим млинцям не потрібні ніякі начинки, вони самі по собі дуже симпатичні. Малюнок можна робити у вигляді зигзагів, спіралі або звичайних смужок.

Реклама

Авторка рецепта dasha654 радить подавати млинці зі згущеним молоком, сиром, бананами або ягодами.

Смугасті млинці або млинці "Зебра"

Інгредієнти:

  • Борошно – 180 г
  • Молоко – 250 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль, сода – по 1/3 ч. л.
  • Олія – 1 ст. л.
  • Какао – 1 ч. л.

Як приготувати:

Реклама
  1. Яйця з'єднати з цукром та сіллю. Змішати міксером до повного розчинення цукру та солі. Додати молоко, перемішати.
  2. Окремо з'єднати соду з борошном і поступово додати до яєчно-молочної суміші. Перемішати до зникнення грудочок. Додати олію.
  3. Взяти 1/3 чашки тіста і додати до нього какао.
  4. На розігріту сковороду, змащену олією, вилити тісто для першого млинця. Щойно тісто розтечеться по сковороді, за допомогою кондитерського шприца або пляшечки з маленьким отвором налити по колу шоколадну суміш.
  5. Далі випікати як зазвичай.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти