Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Рецепт дріжджового тіста – замішується за 10 хвилин, можна використовувати за годину

Рецепт універсальний, тобто тісто можна використовувати для будь-якої випічки. Якщо це здоба, то цукру додайте трохи більше
Рецепт швидкого дріжджового тіста
Рецепт швидкого дріжджового тіста

Особливих вимог до замісу дріжджового тіста немає. Правда, якщо готуєте його на майбутнє, то потрібно знати, що найкраще зберігати в морозилці.

Це дріжджове тісто справді буде замішано та вимішано за 10 хвилин. Потім помістіть його в пакет і відправте в холодильник на годину-другу.

Реклама

Перед формуванням майбутнього хліба або пиріжків тісто потрібно обім'яти.

Якщо використовуватимете тісто для солодкої випічки, цукру потрібно додати трохи більше. Важливо не забити тісто борошном, тому додайте його частинами.

Рецепт з каналу Дрібниці життя.

Реклама

Дріжджове тісто за 10 хвилин

Тісто має розстоюватись за температури 35-38 градусів
Тісто має розстоюватись за температури 35-38 градусів

Інгредієнти:

  • молоко – 0,5 л;
  • борошно – 600-650 г;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • дріжджі – 1,5 ст. л. або свіжих 35-40 г;
  • олія – 4 ст. л.

Дріжджі можна приготувати в домашніх умовах, рецепти на сухофруктах та житньому борошні читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. У тепле молоко всипати дріжджі, сіль та цукор. Влити олію. Добре перемішати.
  2. Додати борошно частинами, щоразу перемішуючи. Замісити тісто.
  3. Тісто перекласти в пакет та прибрати холодильник на кілька годин.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти