Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

З лавандою, кокосовою стружкою і амарето – 3 рецепти ароматного печива

Для цих рецептів будуть потрібні 2-3 чайні ложки сухої лаванди, кокосова стружка і зовсім небагато амарето. Кокосове печиво випікається без борошна, а до лавандового додається трохи меду
Лавандове печиво
Лавандове печиво

З цим можуть посперечатися багато хто, але все-таки домашнє печиво ніколи не замінить куплене, навіть якщо воно з модної кондитерської. Кожне печиво, представлене нижче, цікаве по-своєму. Кокосове підійде тим, хто любить випічку без борошна. Амареті підкреслить смак кави і сухого вина, а лавандове подавайте до какао. Щоб ваше печиво вдалося, ознайомтеся з важливими для цього лайфхаками.

Амареті

Печиво амареті
Печиво амареті

Реклама

Інгредієнти

  • по 100 г мигдаль, цукор
  • 10 г ядра абрикосів
  • 20 г цукрова пудра
  • 1 шт. білок
  • 2 ч. л. амарето

Спосіб приготування

  1. Очистити ядра мигдалю і абрикосів від шкірки. Для цього їх потрібно прокип'ятити п'ять хвилин, потім обполоснути під холодною водою, після чого просушити на сухій сковороді або в духовці.
  2. Закласти горіхи і ядра в блендер і насипати половину цукрового піску. Подрібнити до стану борошна.
  3. Вбити в ємність для збивання один яєчний білок і додати дрібку солі. Збити на невеликих оборотах. Додати решту цукру і збивати до м'яких піків.
  4. Додати мигдалеве борошно і акуратно перемішати.
  5. Викласти майбутнє печиво на пергамент за допомогою чайної ложки або кондитерського мішка. Залишайте між печивом невелику відстань.
  6. Посипте печиво цукровою пудрою, духовка в цей час розігрівається до 120 градусів. Випікайте печиво 15 хвилин.

Читайте також:

Реклама

Кокосове печиво без борошна

Кокосове печиво без борошна
Кокосове печиво без борошна

Інгредієнти

  • 2 шт. яйця
  • 100г цукру
  • дрібка солі
  • 180 г кокосової стружки

Спосіб приготування

Реклама
  1. Яйця збити з цукром і сіллю, вмішати стружку.
  2. Скачайте кульки, укласти на пергамент.
  3. Випікати за 180 градусів 20-25 хвилин.

Читайте також:

Лавандове печиво з медом

Лавандове печиво з медом
Лавандове печиво з медом

Інгредієнти

  • 230 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 130 г меду
  • 320 г борошна
  • дрібка солі
  • 2-3 ч. л. сушеної лаванди

Спосіб приготування

  1. Змішати м'яке вершкове масло з медом і цукром. Збити міксером. Додати сіль, лаванду і борошно, перемішати лопаткою.
  2. Тісто розділити на дві частини і викласти на два аркуші пергаментного паперу. Надати форму ковбаски і покласти в морозилку на 30 хвилин.
  3. Потім дістати й прокатати на столі, надаючи рівну форму. Прибрати в морозилку на 15 хвилин.
  4. Розгорнути тісто, нарізати шайби по 0,5 см і перекласти на деко з пергаментом на відстані одне від одного.
  5. Випікати за 170 градусів 15 хвилин.

І ще 15 рецептів печива, від сучасних трендових до ретро, зібрані тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти