Рецепт "Міністерського" салату
Цей салат трохи перегукується із Загадкою для гостей, тільки в "Міністерському", крім іншого, є омлет.
Красиво буде, якщо всі інгредієнти нарізати тонкою соломкою. Гриби та цибулю обсмажте окремо на невеликій кількості соняшникової олії. Краще, якщо цибуля буде білою, салатною.
Рецепт знайшли на сторінці gotovim_doma1001.
Салат "Міністерський"
Салат "Міністерський"
Інгредієнти:
- куряче філе – 300 г;
- яйце – 3 шт.;
- молоко – 30 мл;
- майонез – 150 мл;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- печериці – 8 шт.;
- перець, сіль.
Як приготувати:
- Куряче філе відварити, остудити, нарізати поперек волокон.
- Цибулю нарізати тонко й обсмажити на олії до золотавого кольору.
- Печериці нарізати пластинками й обсмажити на олії.
- Курячі яйця збити в окремій мисці з молоком і смажити, як омлет на сковороді.
- Омлет нарізати смужками й поєднати всі інгредієнти в салатнику.
- Заправити майонезом, довести до смаку сіллю та перцем.
Рецепт легкого салату з молодої капусти та особливою заправкою знайдете тут.