Який би рецепт не був обраний для млинців, а їх безліч, лайфхаки, як зробити їх ідеальними, однакові для всіх.
Цікаві добавки – від соку лимона та кориці до сушеного орегано їх однозначно поліпшать.
Ну й тісто, його краще збивати ручним вінчиком, а якщо грудочки залишилися, то обов'язково процідіть.
Як зробити млинці найсмачнішими
Борошно. Від нього багато чого залежить. Воно має бути кімнатної температури та обов'язково просіяним.
Збивання. Експерти рекомендують збивати суміш за допомогою вінчика. Якщо грудочки залишилися, процідіть її, щоб не збивати зайвий раз.
8 лайфхаків для найсмачнішого картопляного пюре читайте тут.
Газована вода. Додайте трохи в суміш, вона зробить млинці повітряними та хрусткими.
Відпочинок тіста. Воно має постояти після замішування 15-20 хвилин. Суміш для млинців з гречаного борошна рекомендують потримати у холоді.
Тут дізнаєтеся, як смачно приготувати яйця різними способами.
Температура сковороди. Спочатку її потрібно добре розігріти, потім зменшити вогонь до середнього. А лише тепер можна починати смажити млинці.
Додаткові домышки. Вони покращать смак, це може бути трохи соку лимона, кориця, ванільний цукор, сушені трави.
За матеріалами Lovefood.com.