Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Печериці в беконі: лише 2 інгредієнти, 30 хвилин часу – соковита страва на столі

Подавати цю закуску з овочами. Усе-таки і гриби, і бекон доволі ситні. За бажанням кожну печерицю можна обмотати в два шари, але тоді це готуватиметься трохи довше
Гриби в беконі
Гриби в беконі

Печериці та бекон – дуже вдале поєднання. У процесі запікання їхні соки зливаються, практично перетворюючись на соус.

Авторка рецепта – yevgeniya_nikitina – запевняє, що приготувати цю закуску вдасться максимально швидко. Словом, ще одна прекрасна страва з печерицями до списку улюблених у вас є.

Реклама

Печериці в беконі

Інгредієнти:

  • Печериці
  • Бекон

Як приготувати:

  1. У грибів обрізати ніжки та щільно обмотати їх беконом. Можна скріпити зубочистками.
  2. Викласти на деко, застелене пергаментом, випікати 30-35 хвилин за 180 градусів.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти