Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Соковите яблучне печиво без яєць – як приготувати і рецепт

Разом з борошном у тісто додається манка. Борошно, до речі, можна замінити на вівсянку швидкого приготування. Ще потрібен лимонний сік, він не дасть яблукам потемніти
Яблучне печиво без яєць
Яблучне печиво без яєць

Це один з найпростіших способів смачно використовувати яблука. Простіше хіба що яблука по-київськи, які запікаються зі сметаною.

Це печиво виходить вологим та ніжним, замість цукру використовуємо родзинки. Можна його доповнити невеликою кількістю горіхів.

Реклама

Якщо не хочеться використовувати борошно, візьміть вівсяні пластівці.

Яблучне печиво без яєць

Інгредієнти:

  • 200 г тертого яблука;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 80 г манної крупи;
  • 100 г родзинок;
  • 50 г олії;
  • 130 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Як зробити яблучний кекс на вівсянці за 10 хвилин – читайте тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. Яблука очистити, крупно натерти. Додати лимонний сік та манку, перемішати.
  2. Додати родзинки, перемішати. Накрити плівкою та відправити в холодильник на одну годину.
  3. Додати борошно, розпушувач та олію, перемішати.
  4. Деко застелити пергаментом, розподілити масу завтовшки 1 см. Розрізати на порції.
  5. Випікати 30-40 хвилин при 180 градусах.

Як правильно замісити тісто – дивіться у відео.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти