Яблучне печиво без яєць
Це один з найпростіших способів смачно використовувати яблука. Простіше хіба що яблука по-київськи, які запікаються зі сметаною.
Це печиво виходить вологим та ніжним, замість цукру використовуємо родзинки. Можна його доповнити невеликою кількістю горіхів.
Якщо не хочеться використовувати борошно, візьміть вівсяні пластівці.
Яблучне печиво без яєць
Інгредієнти:
- 200 г тертого яблука;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 80 г манної крупи;
- 100 г родзинок;
- 50 г олії;
- 130 г борошна;
- 1 ч. л. розпушувача.
Як зробити яблучний кекс на вівсянці за 10 хвилин – читайте тут.
Як приготувати:
- Яблука очистити, крупно натерти. Додати лимонний сік та манку, перемішати.
- Додати родзинки, перемішати. Накрити плівкою та відправити в холодильник на одну годину.
- Додати борошно, розпушувач та олію, перемішати.
- Деко застелити пергаментом, розподілити масу завтовшки 1 см. Розрізати на порції.
- Випікати 30-40 хвилин при 180 градусах.
Як правильно замісити тісто – дивіться у відео.