Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Суфле з курки – готується елементарно та без борошна

Суфле готується з курячого філе або фаршу. Вершковий смак воно отримує завдяки маслу. Його можна готувати або в пароварці, або запікати
Суфле з курки
Суфле з курки

Якщо у холодильнику є куряче філе, можна сміливо вважати – вечерею ви забезпечені. З нього можна приготувати домашні сосиски або оце суфле.

Ця страва обов'язково сподобається всім, хто за правильне харчування. Рецепт універсальний, тобто до м'яса можна додати улюблені овочі – так суфле буде симпатичнішим.

Реклама

Страву можна приготувати у два способи – у пароварці або в духовці.

За словами авторки страви – razumnayaeda – суфле виходить дуже соковитим та ніжним, за рахунок вершкового масла серед інгредієнтів.

Суфле з курки

Інгредієнти:

Реклама
  • 500 г курячого філе або фаршу;
  • Половина цибулини;
  • 1 шт. морква, яйце;
  • 30 г масло вершкове;
  • Сіль, перець.

Як приготувати:⠀

  1. Пропустити через м'ясорубку філе, цибулю та моркву. Можна використовувати готовий фарш, цибулю дрібно посікти, а моркву потерти на тертці.
  2. Додати розтоплене масло, яйце, сіль та перець. Вимісити фарш.
  3. Розкласти в порційні форми і готувати в пароварці або запікати в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти