Якщо у холодильнику є куряче філе, можна сміливо вважати – вечерею ви забезпечені. З нього можна приготувати домашні сосиски або оце суфле.
Ця страва обов'язково сподобається всім, хто за правильне харчування. Рецепт універсальний, тобто до м'яса можна додати улюблені овочі – так суфле буде симпатичнішим.
Страву можна приготувати у два способи – у пароварці або в духовці.
За словами авторки страви – razumnayaeda – суфле виходить дуже соковитим та ніжним, за рахунок вершкового масла серед інгредієнтів.
Суфле з курки
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе або фаршу;
- Половина цибулини;
- 1 шт. морква, яйце;
- 30 г масло вершкове;
- Сіль, перець.
Як приготувати:⠀
- Пропустити через м'ясорубку філе, цибулю та моркву. Можна використовувати готовий фарш, цибулю дрібно посікти, а моркву потерти на тертці.
- Додати розтоплене масло, яйце, сіль та перець. Вимісити фарш.
- Розкласти в порційні форми і готувати в пароварці або запікати в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.
Читайте також:
- Курка по-нормандськи – готується з кисло-солодкими яблуками та печерицями
- Домашня ковбаса – потрібне куряче філе, трохи сиру та соєвого соусу
- Курка Маренго в томатному соусі – рецепт імператорської страви
- Рецепт курячого рулету з грибами, максимально соковитого та простого в приготуванні
- Курка в соусі з йогурта і грибів – варіянт для смачного завершення дня