Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Світло-зелене печиво до чаю – для рецепта потрібна свіжа м'ята

Причому м'ята має бути солодка. Її разом з яйцем і вершковим маслом потрібно з'єднати з цукром у блендері. Випікається печиво не довше 10 хвилин
Рецепт ароматного м'ятного печива
Рецепт ароматного м'ятного печива

Ця випічка для тих, хто любить у печиві додаткові інгредієнти – зрозумілого та улюбленого для всіх шоколаду або ароматної м'яти, як у нашому випадку.

М'ята має бути не лише ароматною, а й солодкою. Добре вимийте її перед тим, як подрібнити в блендері з іншими інгредієнтами.

Реклама

Борошно перед замішуванням тіста треба просіяти.

На сторінці malinamaria2 радять уважно стежити за процесом випікання печива. Якщо воно пробуде в духовці довше 10 хвилин, може потемніти.

М'ятне печиво

М'ятне печиво
М'ятне печиво

Реклама

Інгредієнти:

  • 50 г солодкої м'яти;
  • по 100 г цукру, вершкового масла;
  • яйце;
  • 200 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Як приготувати:

  1. М'яту та цукор з'єднати в блендері. Додати масло кімнатної температури та яйце. Знову збити блендером.
  2. Борошно просіяти з розпушувачем та частинами додати в зелену масу. Замісити тісто лопаткою, а потім руками. Воно буде м'яке.
  3. Сформувати мокрими руками кульки і викласти на застелене деко. Виделкою, намоченою у воді, розплющити печиво.
  4. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 10-13 хвилин.

Королева Єлизавета ІІ, як розповідають, дуже любить білосніжне пісочне печиво. Його дуже просто приготувати на наших кухнях.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти