Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сир брі в листковому тісті – рецепт тягучої, ароматної закуски

Перед приготуванням сир потрібно добре охолодити, а готове тісто максимально розморозити. Оригінальності закуски надасть трохи густого джему, варення або мармеладу
Сир брі в листковому тісті
Сир брі в листковому тісті

Це ще одне гарне доповнення до ваших улюблених страв, де є сир. Сир брі – це смачно просто так, а коли піддати його запіканню в листковому тісті, він перетворюється на щось вишукане. Автори рецепта радять взяти малиновий або вишневий джем, імбирний або апельсиновий мармелад. Мм'яку корочку у брі потрібно обрізати, так сир краще з'єднатється з ягідним або фруктовим доповненням.

Сир брі в листковому тісті

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г сир брі;
  • упаковка листкового тіста;
  • 2 ст. л. густого джему;
  • 1 збите яйце з 1 ст. л. води;
  • 1 ст. л. цукру (за бажанням).

Як приготувати:

  1. Духовку розігрійте до 200 градусів. Зріжте з брі білу шкірку.
  2. Розкачайте охолоджене тісто завтовшки 0,5 см у квадрат. Розкачане тісто перекладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  3. Помістіть брі в центр квадрата тіста, а потім розподіліть джем зверху сиру. Оберніть кутами тіста сир, щоб тісто повністю не покривало брі.
  4. Змастіть брі яєчною сумішшю. Важливо не змащувати низ, інакше підгорить.
  5. Випікати від 35 до 45 хвилин, доки тісто не стане золотаво-коричневим. Дати охолонути, але подавати теплим.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти