Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Вечеря без м'яса – як приготувати неймовірні помідори по-прованськи

Помідори мають бути стиглими, але не надто м'якими. Серцевина залишається, тобто начинки потрібно зовсім небагато
Рецепт помідорів по-прованськи
Рецепт помідорів по-прованськи

Помідори по-прованськи або по-провансальськи – це справді дуже легка вечеря. Їх можна готувати для пікніка та на свята до м'яса, знову ж таки французької страви, яловичини по-бургундськи.

Для прикраси використовується вчорашній хліб, який подрібнюється зі свіжою петрушкою, часником та оливковою олією.

Реклама

Якщо помідори дуже великі, то запікати їх потрібно трохи більше.

Рецепт із сайту thegoodlifefrance.com.

Помідори по-прованськи

Помідори по-прованськи
Помідори по-прованськи

Реклама

Інгредієнти для двох помідорів:

  • 2 великі помідори;
  • 100 г трохи зачерствілого білого хліба;
  • 1 середній пучок петрушки;
  • 3 зубчики часнику;
  • оливкова олія;
  • сіль, чорний перець, чебрець.

Як приготувати:

  1. Розігрійте духовку до 160 градусів. Очистіть і порубайте часник, подрібніть у блендері з петрушкою та нарізаним хлібом.
  2. Розріжте помідори горизонтально навпіл і викладіть у форму для запікання. Приправте сіллю, перцем та оливковою олією. На кожен викладіть гірку з хлібних крихт.
  3. Запікайте ближче до вогню близько 20 хвилин.

Продовжуючи тему французької кухні – читайте про суп гарбюр, який певною мірою схожий на наш борщ.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти