Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Вегетаріянський олів'є з авокадо – оцінять навіть ті, хто небайдужий до м'яса

Ще знадобляться груша, свіжий огірок та свіжий горошок. Заправляється цей олів'є соусом з кеш'ю, соку лимона та зерен гірчиці
Вегетаріянський олів'є
Вегетаріянський олів'є

Ще один чудовий рецепт на новорічний стіл для тих, хто не їсть м'яса. І не лише для них. У тому сенсі, що серед величезної кількості жирної їжі можна приготувати і цей олів'є.

У ньому гармонійно з'єднаються авокадо, огірок та груша. Заправка з кеш'ю та лимонного соку додадуть салату неповторного присмаку.

Реклама

Рецепт знайшли на сторінці leaf_of_green.

Вегетаріянський олів'є

Інгредієнти:

  • Свіжий огірок (великий) – 1 шт.
  • Свіжий зелений горошок – 150 г
  • Груша сорт Конференція або інша з кислинкою – 1 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Цибуля-порей (біла частина) – небагато за бажанням

Для соусу:

Реклама
  • Кеш'ю, вода – по 60 г
  • Лимонний сік – 10 г
  • Зерна гірчиці – 1 ч. л. + для прикраси
  • Сіль

Як приготувати:

  1. Огірок, грушу та авокадо нарізати кубиками. І тонкими кільцями цибулю-порей. Авокадо збризнути лимонним соком, щоб не потемнів.
  2. Для соусу кеш'ю промити, замочити у воді, промити. Зерна гірчиці також промити та замочити на кілька годин.
  3. У блендері зерна гірчиці, воду та лимонний сік збити. Частинами додати кеш'ю та знову збити. Має вийти красивий однорідний соус. Наприкінці додати сіль.
  4. Заправити салат та прикрасити зернами гірчиці.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти