Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Повітряні та ніжні магдаленас – рецепт іспанських кексів

Тісто замішується на молоці та оливковій олії. Також потрібний лимон, його цедра надасть кексам легкого цитрусового смаку і аромату
Іспанські кекси магдаленас
Іспанські кекси магдаленас

Кекси настільки зручна випічка, що приготувати їх, схожі на хмаринку, можна навіть із зіпсованого йогурту.

Магдаленас з Іспанії та випікаються на оливковій олії та молоці з додаванням у тісто цедри одного лимона.

Реклама

Уже зрозуміло, який неймовірний аромат і яку палітру смаків має ця випічка.

Ідеально, якщо перед тим, як тісто потрапить у форми, воно побуде в холодильнику мінімум годину.

Цей рецепт від фудблогерки vinegretteblog.

Реклама

Іспанські кекси магдаленас

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 300 г цукру плюс для посипання;
  • 240 мл молока;
  • 120 мл оливкової олії;
  • цедра одного лимона;
  • 315 г борошна;
  • 2 ст. л. розпушувача.

В Іспанії пишаються ще одним цікавим пирогом – "Сантьяго". Він готується з додаванням мигдального борошна.

Як приготувати:

Реклама
  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Яйця збити з цукром до пишності. Збиваючи, ввести струмком молоко, олію, потім – цедру лимона.
  3. Борошно з'єднати з розпушувачем та ввести порціями в яєчно-молочну суміш.
  4. Заповнити форми на 2/3, кожен кекс посипати цукром, щоб була невелика гірка по центру.
  5. Випікати близько 20 хвилин. Готові кекси знову посипати цукром.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти