Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Закарпатська ратота – як приготувати ситний сніданок з бринзою та яйцями

Ще потрібно трохи сметани і зовсім трохи борошна. Ідеально, якщо буде пікниця – традиційна закарпатська домашня ковбаса. Будь-яка інша, свиняча, теж підійде
Закарпатська ратота
Закарпатська ратота

Це той випадок, коли ви вже приготували і спробували кремлики і хочете продовжувати активне знайомство із закарпатською кухнею. Вона на це заслуговує.

Назвати ратоту омлетом і правильно, і ні. Це, швидше, другий сніданок чи навіть обід. Адже тут і свиняча домашня ковбаса з бринзою, і борошно, якщо потрібно отримати щільнішу текстуру.

Реклама

Рецепт зі сторінки delissimo.livejournal.com.

Закарпатська ратота

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Бринза – 50 г
  • Пікниця або будь-яка домашня ковбаса
  • Сіль, перець, паприка

І ще одну цікаву українську страву – шпундру – радимо приготувати. Для неї потрібні буряки та м'ясо.

Реклама

Як приготувати:

  1. Ковбасу нарізати кружальцями та обсмажити.
  2. Яйця збити зі сметаною та бринзою. Посолити, поперчити та додати паприку.
  3. Вилити до ковбаси і смажити до готовності.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти