Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Закуска "Мумія" на Геловін – як запекти сир брі в листковому тісті

Листкове тісто можна приготувати за своїм улюбленим рецептом, а можна купити готове. Однією "Мумією" можна нагодувати кілька людей одразу. У якості декору – чері та оливки без кісточок
Сир брі в листковому тесті - рецепт закуски на Геловін
Сир брі в листковому тесті - рецепт закуски на Геловін

Жодних труднощів у приготуванні страв на Геловін не має виникнути, головне – стилістика подачі їжі. Пригадуєте якогось страхітливого героя та оформлюєте за допомогою улюблених продуктів.

У нашому випадку – це сир брі та листкове тісто. Мордочка мумії складається з помідорів чері або копчених ковбасок і оливок без кісточок. Творці закуски пропонують пригощатися нею не тільки на Геловін, а й під час перегляду фільмів жахів.

Реклама

Закуска "Мумія" на Геловін

Інгредієнти:

  • тісто листкове, розморожене;
  • головка брі;
  • 1 велике яйце;
  • 1 ск. молока;
  • копчені ковбаски або чері;
  • маслини.

Як приготувати:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. На посипаній борошном робочій поверхні розгорніть листкове тісто і наріжте смужками завтовшки 2 см. Оберніть брі смужками, як мумію.
  2. Збийте яйце і молоко і змастіть тісто. Перекладіть брі на деко, застелене пергаментом.
  3. Випікайте, доки брі не прогріється, а тісто не стане темно-золотавим, 20 хвилин.
  4. Для очей наріжте помідори або ковбаски та маслини. Подавайте з крекерами.
Реклама

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти