Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Запечені часточки гарбуза замість хліба – рецепт закуски до супу або навіть до борщу

Для запікання гарбуз не потрібно чистити, просто добре помити і витерти. Одні з кращих спецій для такого способу приготування овоча – копчена паприка, хмелі-сунелі
Запечений гарбуз
Запечений гарбуз

Зазвичай гарбуз, вірніше, пюре з нього насамперед ми уявляємо як основний інгредієнт до красивих оладок ну або як начинку для вареників. А якщо взяти і запекти її, а потім подати в якості хліба? Несподівано, але спробувати варто.

Фудблогерка zavtrak_s_veganom радить перед запіканням добре натерти шматочки гарбуза спеціями.

Реклама

Запечений гарбуз

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуз;
  • 5 зуб. часник;
  • 2 ст. л. хмелі-сунелі;
  • 1 ст. л. копчена паприка;
  • 1 ч. л. майоран;
  • суміш трав (прованська, грецька, італійська);
  • перець, зіра, сіль – за смаком.

Як приготувати:

  1. Нарізати гарбуз на часточки, прибравши насіння. Шкірку не зрізати.
  2. Посипати спеціями, крім солі. Натерти так, щоб спеції накрили шматочок. У кожну часточку покласти по слайсу часнику.
  3. Випікати 30 хвилин за 200 градусів і 15 хвилин у режимі запікання скоринки.
  4. Посолити і поперчити готовий гарбуз.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти