Як у дитинстві

Польська кухня

Десерт Королеви

Млинці з картоплі

Чай із бузку

Маринуємо редиску

Запечений суп – швидкий рецепт італійського павезе з хлібом і яйцем

Суп справді запікається у горщику впродовж 10 хвилин. Обов'язковий міцний м'ясний бульйон та ідеально, якщо буде трохи пармезану. Павезе чудово зігріває та насичує
Суп павезе
Суп павезе

Отримали ще один доказ, що в Італії супи існують. Ми знаємо про один такий із сосисками, тепер, мабуть, одна з найоригінальніших варіяцій цієї страви.

Тут треба уявити: з духовки дістається горщик з ароматним бульйоном. Зверху бачимо скибочку золотавого хліба, у ньому – яскравий жовток з тертим пармезаном.

Реклама

Хліб, будь-який, але вчорашній, потрібно добре обсмажити на вершковому маслі або олії. Він не має розмокнути завчасно.

Рецепт зі сторінки optitrade.cheese.

Суп павезе

Суп павезе
Суп павезе

Реклама

Інгредієнти на одну порцію:

  • 1 яйце;
  • 2-3 скибочки білого або чорного хліба;
  • 2 склянки міцного м'ясного бульйону;
  • 1 ст. л. тертого пармезану;
  • вершкове масло;
  • сіль, перець, спеції;
  • рубана зелена цибуля.

Тут знайдете рецепт затишного часникового супу з Іспанії.

Як приготувати:

  1. Скибочки хліба змастити з обох боків маслом і обсмажити.
  2. Покласти їх у горщик. Залити гарячим бульйоном, щоб він повністю не покривав хліб. Вбити яйце і посипати тертим сиром.
  3. Готувати близько 10 хвилин за 200 градусів. Білок має схопитися. При подачі прикрасити сиром та зеленою цибулею.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Рекомендации segodnya.ua

Далі по темі

Реклама на segodnya.ua Реклама

У4.5.0.

Важливо

Головні теми

Погода

Telegram

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти