Рецепти найулюбленіших страв із нашого дитинства, які легко можна приготувати сьогодні
Поділитися
Копіювати лінк
Лінк скопійовано
Запах бабусиного пирога, улюблене тістечко "Картопля", найсмачніший олів'є на новорічні свята та багато інших страв, які нагадують нам про безтурботне дитинство.
Піддавшись ностальгії за найщасливішим періодом у житті, ми зібрали добірку рецептів, які нагадають про дитинство. Найпростіші страви, які легко та просто можна приготувати в домашніх умовах, щоб порадувати близьких та друзів.
Фарш правильно робити з відвареної яловичої шиї, варити яку потрібно в кістковому бульйоні. Можливо, авторство макаронів по-флотськи належить італійським кокам
Потрібен мінімум інгредієнтів – цукор, борошно та яйця. Щойно печиво зарум'яниться, йому треба надати форму квітки. Подавати з улюбленим кремом усередині або нарізаною м'якоттю апельсина
Якщо хтось чітко пам'ятає смак цього тістечка, то коржі його були все-таки сухуваті. Плюс домашньої випічки в тому, що "Доміно" таким не буде. З'єднувати коржі можна будь-яким джемом
Колись воно продавалося не тільки на вагу, а й у гарних, практично подарункових коробках. Для цього рецепта потрібно трохи меду, родзинок та ванільного цукру
Тому що вдома робили цей десерт з дитячої молочної суміші, рідше – із сухого молока. Використовували масло, а не маргарин. Ну і прикраса цукерок, це була велика кількість подрібнених вафель
Він дуже схожий на тертий пиріг, але тільки за технологією приготування. В одну частину тіста, що буде зверху, додається какао, а для начинки треба приготувати безе
Колись він був з яблучним повидлом усередині. Тепер з ніжного бісквітного рулету можна зробити гідне святкове частування. Разом з повидлом усередині є вершково-сирний крем
Попри всю свою красу, "Чародійка" дуже проста у виконанні. Бісквіт ріжеться навпіл і промазується вершковим заварним кремом. Для прикраси потрібна шоколадна глазур
Багато хто може пам'ятати, що свого часу їх пекли для солодких столів після шкільних ялинок. "Сніжинці" не потрібне борошно, вона випікається на згущеному молоці та крохмалі. Прикрашається за смаком