Для багатьох сніданок має бути максимально ситним, і тому вибір для цієї справи падає на омлети.
Грузини готують борано, мабуть, найсирніший у світі. А в Данії його подають зі смаженим беконом та прикрашеним свіжими помідорами та зеленою цибулею.
Данський омлет із беконом
Їдять зі сковороди або нарізають на смужки, які потім потрапляють на шматочок чорного хліба.
Рецепт знайшли на сторінці www.vsyasol.ru.
Данський омлет
Інгредієнти:
- 150 г скибочок бекону;
- 2 ст. л. борошна;
- 4 ст. л. молока;
- 5 яєць;
- сіль, чорний мелений перець, зелена цибуля;
- 1-2 помідори чері.
Як приготувати:
- Обсмажити бекон на середньому вогні. Перекласти на тарілку. Жир злити, залишивши 2 ст. л. на сковороді.
- З'єднати борошно з молоком, щоб не було грудок, і додати яйця та сіль. Злегка збити.
- У сковороду на невеликому вогні влити яєчну суміш і дати схопитися яйцям (10-15 секунд). За 1,5 хвилини викласти на омлет скибочки бекону, накрити кришкою та максимально прибрати вогонь. Смажити ще 1-2 хвилини.
- Цибулю нарізати дрібно, помідори – кубиком. Прикрасити омлет.