Маринований перець із базиліком та часником – від цієї закуски важко відмовитися

26 жовтня 2021, 15:03
Ефектніше буде, якщо взяти перець різних кольорів. Кількість часнику та інші додаткові спеції ви регулюєте самі. Цю закуску можна подавати до м'яса або сиру

Що довше перці маринуватимуться, то краще – так стверджує автор цієї закуски Сахара Бохоськи. Тобто, якщо захочете приготувати цю страву про запас, то сміливо ставте її в холодильник.

Ну й діставайте, коли захочеться підкреслити смак сиру чи м'яса. Болгарський перець взагалі чудово поєднується з будь-яким м'ясом. Ще маринований перець можна їсти з крекерами та оливками або просто покласти на бутерброд.

Маринований перець з базиліком та часником

Реклама

Маринований перець із базиліком та часником

Інгредієнти:

  • болгарський перець різних кольорів – 1 кг;
  • свіжий базилік;
  • часник подрібнений – 3 зуб.;
  • оливкова олія – 100-150 г;
  • сіль, перець та інші спеції – за смаком.

Як приготувати:

  1. Перець обсмажте на сухій сковороді приблизно 20 хвилин з усіх боків. Дайте охолонути. Очистіть шкірку і наріжте смужками.
  2. Перекладіть у миску і додайте гілочки базиліку, часник, олію, сіль і перемішайте. Дайте постояти за кімнатної температури не менше однієї години.
  3. Зверху викладіть листя базиліка безпосередньо перед подачею на стіл.